Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Valaisin-inspiraatiota jokaiseen kotiin

Aurinko - keväinen kilpailijamme

Sunnuntai 1.5.2022 - Nina/Valomanni

On jälleen tullut aika tavata haastava ja rakas kilpailijamme auriko.

Aurinko tuo vuosittain meille hengähdystaukoajan kesäksi -  samalla vähentäen liiketoimintaamme merkittävästi. Kun luonnonvalo lisääntyy, keinovalon tarve pienenee.

Mutta joka vuosi odotamme auringon aikaa samalla tavalla kuin meistä jokainen ja toivotamme säteet tervetulleeksi keskuuteemme.Auringon ansiosta saamme voimaa syksyyn, joka valaistuksen tarpeen osalta alkaa jo elokuussa.

Vaikka valaisinasiat eivät päällimmäisenä pyörikään kesäaikaan mielessä, kannattaa silti miettiä esim. mökin valaistus kuntoon ajoissa - pimenevät illat tulevat yllättäen joka vuosi. Meillä on kivoja vaihtoehtoja liikkeessämme myös mökkielämää silmälläpitäen. Meiltä löytyy myös aurinkosähköjärjestelmään sopivat 12V E14 ja E27 LED polttimot. 

Asiakkaamme kyselevät usein aurinkosähköjärjestelmään sopivista valaisimista. Periaatteessa kaikki vaihdettavilla polttimoilla olevat valaisimet käyvät 12V järjestelmään - valaisin ei itsessään omaa virtajännitettä. Valaisimeen täytyy sitten vaan valita 12V polttimo ja näin mistä tahansa valaisimesta saa muunnettua aurinkosähkö järjestelmään sopivan valaisimen.

Kiinteät LED valaisimet ovat sitten asia erikseen ja niiden osalta kannattaa asia tarkastaa myyjältä ennen ostopäätöstä. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: vapaa-aika, koti, mökkielämä

Valaisin on sisustuselementti

Perjantai 1.4.2022 - Nina/Valomanni

Valaistus on tärkeä seikka niin kodin eri tiloissa kuin työpisteessäkin. 

Työpisteessä valaisin on luonnollisestikin enemmän juuri valon tarpeen vuoksi, mutta kodissa valaisin on myös sisustuselementti. Sen valitsemiseen kannattaa käyttää aikaa ja harkintaa, jotta valaisimesta tulee pitkäikäinen "perheen jäsen". 

Yksi tärkeä seikka on valaisimen monikäyttöisyys : värikäs valaisin voi olla lastenhuoneen piristys ja myöhemmin se palvelee hyvänä yleisvalaisimena, kunhan valaisin on kestävästä materiaalista valmistettu ja siinä on vaihdettava valonlähde.

Värikäs kupuiset tai esim luonnonmateriaalista valmistetut valaisimet ovat katseenvangitsijoita ja osana sisustusta - kaikkiin kodin kohteisiin ei voimakas valoteho ole tarpeenkaan.

Valomannissa autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Mallistomme valaisimien lamput ovat pääsääntöisesti vaihdettavia - meille ekologisuus ja kestävä kehitys ovat tärkeitä arvoja ja lamppujen vaihdettavuus takaa valaisimelle pitkän elämän.

Anna_lila.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sisustus, valaistus, tyylikkyys, katseenvangitsija, valoteho, ekologinen, ympäristöystävällinen, kestäväkehitys

10 piristävää ja tarpeellista valaisinta värikkääseen kevätkotiin

Sunnuntai 6.3.2022 - Valomanni

Keväällä luonnonvalo lisääntyy, mutta valaisimia tarvitaan silti esimerkiksi iltaisin. Keväällä valaisimilta toivotaan valon lisäksi värikkyyttä ja energisyyttä: samalla kun luonto valmistautuu vehreimpään aikaansa, myös kodin sisustus kaipaa talven jälkeen eloa ja iloa.


Valomannin suositukset kevätkotiin - kuvaa klikkaamalla näet valaisinten tarkemmat tiedot: 

  1. Klassisen Tiffany-kattovalaisimen värikäs kuviointi sopii erityisen hyvin keväiseen kotiin 

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Valaisin, blogi, inspiraatio