Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kodin valaistus - inspiraatioita jokaiselle

Valaisimen valinta kodin eri tiloihin

|

Perjantai 1.4.2022 - Nina/Valomanni


Valaistus on tärkeä seikka niin kodin eri tiloissa kuin työpisteessäkin. 

Työpisteessä valaisin on luonnollisestikin enemmän juuri valon tarpeen vuoksi, mutta kodissa valaisin on myös sisustuselementti. Sen valitsemiseen kannattaa käyttää aikaa ja harkintaa, jotta valaisimesta tulee pitkäikäinen "perheen jäsen". 

Yksi tärkeä seikka on valaisimen monikäyttöisyys : värikäs valaisin voi olla lastenhuoneen piristys ja myöhemmin se palvelee hyvänä yleisvalaisimena, kunhan valaisin on kestävästä materiaalista valmistettu ja siinä on vaihdettava valonlähde.

Värikäs kupuiset tai esim luonnonmateriaalista valmistetut valaisimet ovat katseenvangitsijoita ja osana sisustusta - kaikkiin kodin kohteisiin ei voimakas valoteho ole tarpeenkaan.

Valomannissa autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Mallistomme valaisimien lamput ovat pääsääntöisesti vaihdettavia - meille ekologisuus ja kestävä kehitys ovat tärkeitä arvoja ja lamppujen vaihdettavuus takaa valaisimelle pitkän elämän.

Anna_lila.jpg

Avainsanat: sisustus, valaistus, tyylikkyys, katseenvangitsija, valoteho, ekologinen, ympäristöystävällinen, kestäväkehitys


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini