Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kodin valaistus - inspiraatioita jokaiselle

Aurinkosähköllä toimiva valaisin

Sunnuntai 1.5.2022 - Nina/Valomanni

On jälleen tullut aika tavata haastava ja rakas kilpailijamme auriko.

Aurinko tuo vuosittain meille hengähdystaukoajan kesäksi -  samalla vähentäen liiketoimintaamme merkittävästi. Kun luonnonvalo lisääntyy, keinovalon tarve pienenee.

Mutta joka vuosi odotamme auringon aikaa samalla tavalla kuin meistä jokainen ja toivotamme säteet tervetulleeksi keskuuteemme.Auringon ansiosta saamme voimaa syksyyn, joka valaistuksen tarpeen osalta alkaa jo elokuussa.

Vaikka valaisinasiat eivät päällimmäisenä pyörikään kesäaikaan mielessä, kannattaa silti miettiä esim. mökin valaistus kuntoon ajoissa - pimenevät illat tulevat yllättäen joka vuosi. Meillä on kivoja vaihtoehtoja liikkeessämme myös mökkielämää silmälläpitäen. Meiltä löytyy myös aurinkosähköjärjestelmään sopivat 12V E14 ja E27 LED polttimot. 

Asiakkaamme kyselevät usein aurinkosähköjärjestelmään sopivista valaisimista. Periaatteessa kaikki vaihdettavilla polttimoilla olevat valaisimet käyvät 12V järjestelmään - valaisin ei itsessään omaa virtajännitettä. Valaisimeen täytyy sitten vaan valita 12V polttimo ja näin mistä tahansa valaisimesta saa muunnettua aurinkosähkö järjestelmään sopivan valaisimen.

Kiinteät LED valaisimet ovat sitten asia erikseen ja niiden osalta kannattaa asia tarkastaa myyjältä ennen ostopäätöstä. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: aurinkoenergia, aurinkosähköjärjestelmä, pieni energian kulutus, sähkölasku, sähkönsäästö