Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TIETOA VERKKOKAUPASTAMME

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä ja se on asiakkaille maksuton.

Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojanne.


Maksutapana verkkokaupassamme on Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet.

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy, joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:

Maksuturva Group Oy

Keilaranta 5

02150 ESPOO

Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 –17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi
www.maksuturva.fi


Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkin Ostajan Apulaiseen, jossa voit hoitaa mm. tuotepalautukset, reklamaatiot ja palautteenannon sekä maksutavan muutoksen ympäri vuorokauden.

Maksusi tilitetään myyjälle vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja saanut tarkistaa sen. Tarkastusajan pituudesta ilmoitetaan tilauskohtaisesti sähköpostilla.

Lue lisää Maksuturva-palvelun käytöstä »

Toimitus

Kaikki verkkokaupasta ostettavissa olevat valaisimet sekä suurin osa muista tuotteista löytyvät varastostamme. Pyrimme lähettämään tilaukset viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos valitsette toimitustavaksi smart-postin niin laitattehan toimitustietoihin myös puhelinnumeronne. Kun paketti on lähtenyt, niin saatte seurantatunnuksen sähköpostiinne.

Tuotteita saa sovittaa ja ominaisuuksia tutkailla (kuten se olisi myymälästä ostettaessakin mahdollista) tuotteen tai pakkauksen myyntikunnon kärsimättä.


Miten palautan tuotteita?

Teillä on kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa tuotteita neljäntoista (14) päivän ajan tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli haluatte palauttaa tuotteita, voitte tehdä palautusilmoituksen kätevästi Ostajan apulaisen kautta. Palvelu on käytössäsi Internetissä ympäri vuorokauden (24/7).

1) Tilauksen teon jälkeen sait maksujenvälittäjänämme toimivalta Maksuturva Group Oy:ltä vahvistuksen maksusta sähköpostiin. Tässä viestissä on linkki Ostajan apulaiseen, jossa voit tehdä muutoksia tilaukseesi.

2) Ostajan apulaisen etusivulla näet painikkeen ”Palauta tuotteita”. Klikkaa painiketta, niin pääset valitsemaan palautettavat tuotteet. Muista vahvistaa palautusilmoitus. Etusivulta näet myös, kuinka kauan palautusaikaa on vielä jäljellä.

3) Lähetä tuotteet palautusosoitteeseen. Huomaathan, että lain mukaan sinulla on 14 päivää aikaa laittaa tuotteet postiin. Maksuturva Group Oy palauttaa sinulle rahat välittömästi, kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautuksesi.

Postituskulut vähennetään palautettavasta määrästä postipaketin koon mukaan.Asiakaspalautusten postitus osoite :

Valomaailma Oy Väisänen

Iskoskuja 3C106

01600 Vantaa

Asiakaspalautukset : Esko Väisänen